søndag 15. januar 2012

Lørdag, før og nå.





2011-Inger Kristine tilbrakte lørdagen under et pledd på sofaen med potetgullposen i hånda. 2012-Inger Kristine står opp før ti, spiser en perfekt balansert frokost før hun med iver og arbeidslyst organiserer alle kjøkkenskapene. Rörstrand Rosmarin-serviset hun fikk til jul får endelig sin faste plass i skapet, og krydder/tilbehør-hylla blir organisert etter alle kunstens regler.




Der 2011-versjonen begrenset sin fysiske lørdagsaktivitet til å kanskje (hvis det ikke var noe spiselig i skapene) luske ned på hjørnet for å kjøpe noe takeout eller en frossenpizza, går 2012-IK på bodytoning på Fresh Fitness før hun kommer hjem med en handlepose full av fargerike matvarer fulle av antioksidanter og vitaminer. Dette følges selvsagt opp med et sunt og friskt mellommåltid før hun gyver løs på husarbeidet med ny giv.

(På kvelden har 2012-versjonen venninnebesøk og disker opp med fullkorns-enchiladas og kaffe før hun henger opp litt tøy og tar oppvasken. Og legger seg tidlig. Måtte det vare. Please.)


2 kommentarer:

  1. Keep up the good works!!!

    SvarSlett
  2. Det er jo artig å se hvor fristende og herlig den fargerike maten ser ut! Sunn mat er jo som oftest svært innbydende - spesielt på så fine bilder som du tar :)

    Jeg har selv forsøkt å blir en bedre meg i 2012, og er delvis fornøyd til nå. Det blir sikkert også litt lettere etthvert som restegodtene fra jula forsvinner.

    Lykke til med fortsettelsen! Man føler seg jo så bra når man får det til.
    Klemmer fra Fransen

    SvarSlett