onsdag 14. september 2011

mammabesøk & opera

Mamma er på besøk, og det er topp. Jeg kommer hjem fra jobb og hun har brettet klærne mine, tatt ut av oppvaskmaskinen og skrubbet vaskene på kjøkkenet. Putene ligger pent og pyntelig i sofaen, og plantene er vridd litt på så de viser seg fra sin beste side. I tillegg til å gjøre ting litt ekstra fint og hjemmekoselig her er hun igrunn ganske godt selskap også. I går da jeg kom hjem fra jobb var fiskebollene klare (ja, det er faktisk én av mine favorittmiddager) og brødrene på plass, himla koselig. Etterpå var det tid for mamma å få brukt bursdagsgaven sin - vi hadde nemlig kjøpt billetter til Tryllefløyten!

Frolandsplommer
Mamma hadde plukket 14 kg plommer hjemme på Solheim før hun reiste, og hadde med mange smaksprøver.

Middag
Middag
Himla stas å komme hjem til middagsduft og dekket bord!

iPad
Mamma går i bresjen for en ny IT-revolusjon i familien og har skaffet seg iPad. Brødrene koser seg med Muppet-videoer på youtube.

Opera
Første gang i operaen. En time før de fleste operaforestillinger har de en gratis innføring i stykket. Vi var veldig fornøyde med både innholdet og dama som fremførte innføringen, anbefales!

Opera
Opera
Opera
Opera
Tryllefløyten
Jeg var også i den nye operaen for første gang, og likte spesielt godt de lille skjermene med tekst. En genistrek!

Tryllefløyten
Jeg sneik meg til å ta et bilde av gjengen på slutten, Pamina og Papageno var mine absolutte favoritter. Han som spilte Sarastro var perfekt i rollen, men kom ikke dypt nok ned, og nattens dronning var kjempefin, men det skorta litt presisjonsmessig og det ble litt flatt. Alt i alt en fantastisk forestilling, og den fineste versjonen av Tryllefløyten jeg har sett til nå. Ikke minst var det hyggelig at jubilanten var kjempefornøyd!


Translation: My mom is visiting and it's wonderful having her around. She made dinner for my brothers and I after work yesterday. Later last night we went to see the Magic Flute at the opera house, it was an amazing show!

1 kommentar:

  1. Har skikkeleg lyst til å sjå ein operaforestilling i den nye operaen ein gong! Og mamma kom på besøk med massemasse plommer til meg tidlegare i veka. Det var sjukt godt!

    SvarSlett