onsdag 31. august 2011

Dingle

Dingle
Søndagsturen tok vi på Dingle-halvøya. Vi hadde et uvær som forfulgte oss, men det hang for det meste uti havet, over Blasket-øyene.

Dingle
Heldigvis rakk det aldri helt fram. Vi hadde hørt ymse om været i Irland, så vi var veldig fornøyde med å ha sluppet unna regnværet alle dagene (unntatt den lille gåturen i regnet dagen før)!

Beehive
Vi stoppet ved alle de store severdighetene. Her stemte det faktisk at det var to minutters gange.

Beehive
Beehive
Dette er altså en Beehive hut.

Norwegian sheep
Sauene hadde pønta seg med norske farger for anledningen.

Roadside
Langs veien var det tett i tett av busker med rød fuksia. Irland er ikke bare den grønne øya, det blomstrer OVERALT!

Dingle
Tok sikkert tredve bilder av denne måka, den var himla tålmodig, men ikke spesielt fotogen, de fleste bildene ble ubrukelige.

Dingle
Det var ikke mer enn 14-15 grader, og det blåste vilt, men folk både badet og solte seg.

Dingle
Dingle
Dingle
Dingle
Dingle
Vi klatret over et sauegjerde, og gikk langt ut på Shea Head, som er Europas vestligste punkt. Det var masse gale tyskere som klatra i bratte skråninger med svære spisse klipper nedenfor. Turister altså!

Stone Church
The Gallarus Oratory

På vei tilbake kjørte vi over det høyeste fjellpasset i Irland, og fikk se en fantastisk utsikt. Kom også fram til at det er ikke optimalt å ta landskapsbilder med en makrolinse.


Neste (og siste) stopp: Cliffs of Moher & the village of Adare.


Translation: We spent a day driving around the beautiful Dingle peninsula, the westernmost part of Europe. We stopped at various sites along the road, the last photos are from the highest mountain pass in Ireland.

1 kommentar:

  1. Hei du :) TUSEN takk for supertrivelig kommentar inne på bloggen min, det er så koselig! Jeg skal absolutt sjekke ut plassen du nevnte om jeg noen ganger drar dit, jeg kommer nok til å gå i spinn over alle symaskinene! ;)
    FLotte bilder du har tatt! Irland er vakkert! :) Morsomt med den måka :P
    Klem,
    Sandra

    SvarSlett