tirsdag 5. januar 2016

Ny start

Her er jeg igjen! Med bare fem innlegg i fjor trodde de fleste (inkludert meg selv) at bloggen var en saga blott. Men nå er jeg i mammaperm igjen (med samme unge altså, jeg skal være hjemme til barnehagestart i august - stor stas!) og med det følger visse ambisjoner, som å holde det rent, bake brød, planlegge måltidene mine på forhånd og ikke minst blogge. Måtte det vare. Jeg begynner med noen bilder fra de siste månedene i fjor.

Foreldrene til Geir har kjøpt seg hytte på fjellet, og vi besøkte den for første gang i slutten av oktober. Etter det har det blitt to turer til, blant annet i nyttårshelga, veldig fint.

Vi hadde et lite fotoshoot i fjellheimen hvor vi tok bilder til julekort, kalender, forstørrelser osv. av en svært fotogen liten modell i nydelig strikkesett fra bestemor.

Andreas fylte ett år 30. november, og dagen ble feiret både i Froland og hos oss i Oslo, med koselige gjester og topp stemning. 

Hedersgjesten fikk spise kake med begge hendene og hadde på seg kjolen jeg hadde på mitt ettårsbilde.


Jeg har jobbet siden august, og Geirs pappapermisjon var ferdig 4. desember. De to siste ukene før jul bodde mamma hos oss og var sammen med Andrea. Da ble det selvsagt pepperkakebaking.


Andrea koste seg med deigen og formene, neste år blir det kanskje bakt ei lita kake eller to også!

Denne jula feiret vi hjemme på Solheim, Andrea var i sitt ess og koste seg med besteforeldre og onkler og oldeforeldre og grandtanter og onkler og kusiner osv osv. 

Hun er kjempeinteressert i å spille musikkinstrumenter og å høre på musikk, det fryder en musikkmammas hjerte!

 3. juledag kom snøen til Solheim!

Andrea fikk sitte i skikkelig snø for første gang, ikke det gøyeste hun hadde vært med på, men det kom seg i løpet av romjula!

Jeg har ingen ambisjoner om å klare å blogge på ukentlig basis framover, men jeg skal ihvertfall slå fjorårets rekord og prøve å holde dere litt oppdatert utover våren. Godt nytt år alle sammen!


3 kommentarer:

  1. Hurra for nytt år og ny giv, hoho! Nå fikk jeg vederstyggelig lyst på pepperkakedeig, forresten. Godt nyttår til deg og dine!

    SvarSlett