tirsdag 6. januar 2015

Det nye livet

instagram34
November begynte altså med gråvær og timesvis på sofaen med bøker og bekkenløsning. Jeg så for meg tidenes lengste ventemåned, men tida gikk heldigvis ikke så seint som jeg hadde fryktet.

instagram35
Jeg bakte brød og andre ting, og var en tur på Kanskje kommer kongen for å øve meg til mammaperm.

instagram36
Vi fikk endelig kjøpt oss tripptrappstol og 27. november hadde jeg min siste arbeidsdag før permisjonen min. Så for meg minst tre lange immobile uker på sofaen, lite visste jeg...

IMG_20141202_092651
...for tidlig om morgenen på første søndag i advent gikk vannet mitt, og kl. 14.47 den 30.11. var plutselig Andrea ute, 19 dager før termin! En helt vanvittig opplevelse, dagene som fulgte ble tilbragt på barselhotellet på Ullevål hvor vi fikk en god og rolig start på det nye livet.

1
På torsdag kom vi hjem til leiligheten hvor vi falt godt til ro blant masse fine blomster.

instagram38
Vi dro på hyppige trilleturer til helsestasjonen for å veie mini (som spiser og legger på seg som en helt)! Hjemme tok vi livet med ro og prøvde å få drukket en hel varm kaffekopp innimellom.

2
Dagene mine består av 90% amming og kos, til tider strevsomt, men hovedsakelig en sabla koselig fulltidsjobb!

3
Vi hadde storinnrykk fra Sørlandet midt i desember - mormor, morfar, oldemor og onkel kom på besøk, stor stas!

instagram39
Geir var bare på jobb en ukes tid før vi hadde juleferie igjen, men jeg fikk øvd meg et par dager på å være alene i permisjon. Vi trillet til byen i snøværet for å kjøpe julekjole til Andrea.

4
Begynnelsen av jula feiret vi i Oslo sammen med bestemor, bestefar og oldemor. En rolig og koselig og annerledes jul med en fin liten frøken i fokus.

instagram40
I romjula dro vi til Froland og Andrea fikk hilse på resten av storfamilien, mormor og morfar slåss om å holde henne, og vi fikk sove litt ekstra lenge om morgenen.

5
Nyttårsaften ble feiret i rolige former på Solheim, Andrea sov seg inn i det nye året. Nå gleder vi oss vanvittig mye til året som kommer og alt det spennende det kommer til å bringe med seg! 

2 kommentarer:

  1. Oi, her har det sannelig skjedd ting siden sist jeg var innom (for et par måneder siden, tror jeg). Gratulerer så mye med lille Andrea! Flott navn! Det ser ut som at dere har hatt en fin og fredelig juleferie, og det er bra. Alt godt til dere i det nye året!

    SvarSlett
  2. Gratulerer med verdens best advent- og tidlig julegave da=) Håper fødtselen gikk bra? Høres ut som det har det bare bra og tar livet med ro =D Godt nyttår!

    SvarSlett