torsdag 6. november 2014

Throwback Thursday - November

I det siste har jeg kost meg med å se gjennom de gamle flickr-bildene mine, og funnet ut at siden livet plutselig har blitt så annerledes har jeg lyst til å lage et månedlig innlegg hvor jeg ser litt tilbake på de siste åra. Det viser seg at november tradisjonelt sett har vært en kjip foto-måned, så det er ikke de store høydepunktene, men vi tar en titt likevel og gleder oss til julebonanza neste måned!

paradisbukta
1. november 2006 bodde jeg på Bygdøy sammen med Elin og Marie. Dette bildet har jeg nok tatt på en av kveldsturene våre til Paradisbukta, det var ganske mye lettere å komme seg ut en liten tur om kvelden da jeg bodde der ute, enn det er når jeg bor midt i byen!

jeg løper.
6. november 2007 - sju år siden i dag -hadde jeg nettopp begynt i ny jobb (den samme jeg fortsatt har, tenk det!) og sprang blid rundt i fjæra.

ferdig
9. november 2008 så jeg The Strangers på kino. Jeg hadde kledd meg opp som en skikkelig spesialpedagog.

Untitled
14. november 2009 hadde jeg bodd en stund i gamlebyen og fant visst på noe med Deanna.

I 2010 tok jeg visst ikke et eneste bilde hele høsten. Det gamle kameraet mitt var gått i stykker og jeg var ikke så himla interesser i å reparere det. Jeg fikk speilreflekskamera i forskuddsgave til 30-årsdagen min så året etter tok bildekvaliteten seg veldig opp.

11:11:11:11:11
Det med bildekvaliteten gjelder ikke her altså, men dette var for godt til ikke å ta bilde av.

Bursdag
IK
Jeg feiret 30-årsdagen min 12. november og 19. november 2011, hhv med familie i Froland og sammen med Kristine og Marie (3x30) i Oslo, med samme kjole begge kveldene.

instagram95
I november 2012 var jeg nyforelska men følte vel ikke jeg kunne dra opp kameraet i hytt og pine. Jeg tok i alle fall disse instagrambildene på Kongsgården.

IMG_4005
2. november i fjor feiret jeg litt bursdag i Froland med bl.a. en skjeggete og en vanlig bror.

adiml
Geir hadde nettopp flyttet inn til meg i Gamlebyen, og 17. november spiste vi denne trivelige frokosten.

thanksgiving
23. november 2013 lagde jeg min første kalkunmiddag og vi feiret en himla koselig Thanksgiving. 

Jeg har ikke noen bilder ennå fra denne novembermåneden, men så langt har jeg vasket og brettet babytøy, bakt noen brød (as we speak), sett en del på Netflix og ikke minst "Bryst er best", besøkt fysioterapeuten og vært på jobb. Mest har jeg lagt på sofaen og klagd over vond rygg. Om tre dager er jeg visst offisielt høygravid, så vi får si at det er helt greit! Planer for den neste måneden er å få kjøpt alle julegavene, ha alt klart til babyen kommer og sove mest mulig når og hvor jeg kan. Ellers regner jeg med at tida kommer til å snegle seg framover, men før vi vet ordet av det er hun jo her! 

2 kommentarer:

  1. Moro å se! Keep up the good work :-)

    SvarSlett
  2. Alltid gøy med tilbakeblikk! Vi er så heldige nå som tar masse bilder, i forhold til før, hvor man kun hadde minnene i hodet.

    SvarSlett