lørdag 6. september 2014

Malta - del én

Etter vi hadde vært en uke i Wien i sommer, dro vi videre til Malta. Sydenlivet har aldri appellert noe særlig til meg, men med flyttesjauen bak oss og bollen i ovnen, var behovet for en ukes avslapping stort.

Malta
Hotellet vårt lå i Mellieha Bay, et veldig koselig liten by, med mange turister av den rolige og stille sorten. Vi var rett ved stranda, noe som passet oss utmerket.

Malta
Malta
Malta
Malta
Mellieha by lå på toppen av en lang bratt bakke, med smale gater, koselige fortauskafeer, en nydelig katedral og fantastisk utsikt.

Malta
Malta
Malta
Malta
Malta
Malta
Malta
Malta
Malta
Malta
Malta
Øya Gozo lå en liten båttur unna, og vi tok båten ut dit to dager på rad, den første dagen som skikkelige turister på hop on/hop off-buss, hvor vi besøkte diverse katedraler og utsiktspunkter, fantastisk natur og koselige små byer. Den andre dagen dro vi til den nydelige stranda ved Ramla Bay. Deilig å feriere sammen med briter, de er enda bleikere enn oss!

Malta
De fleste kveldene ble avsluttet på denne måten, ikke så verst!

To be continued...

1 kommentar:

  1. Ååh, for noen flotte bilder! Jeg har veldig lyst til å besøke Malta, for dit dro foreldrene mine på bryllupsreise for over tretti år siden, og jeg synes det virker så idyllisk. Siden da har øya sikkert blitt mer turistifisert, men disse bildene er jo fulle av sjarm, så dette virker lovende! Takk for reiseinspirasjon på en grå formiddag, hihi. God helg!

    SvarSlett