søndag 24. august 2014

Nytt liv

Leilighet
Vi begynner virkelig å komme i orden i den nye leiligheten. Morgenlyset er fantastisk, plantene koser seg, og IKEA-besøkene har blitt mindre hyppige.

Leilighet
Middagene har vi spist ved det fine respatexkjøkkenbordet vi kjøpte i Lillesand i vår, men i helga har vi fått satt opp spisebord i stua.

Leilighet
Jeg plukker urter i Oslo Hagecrew sine kasser som er satt opp rundt i Gamlebyen, flott initiativ!

Leilighet
Kommoden og hyllene er ferdigmalt og kaffehjørnet er i daglig bruk.

Jeg er tilbake på jobb og synger i kor på mandagene og alt er som vanlig sett bort ifra at jeg har ei lita jente i magen som har meldt sin ankomst rundt juletider. Sakte men sikkert forbereder vi oss på det nye livet, rundt omkring i leiligheten ligger gravidbøker og -blader, bodyer og babysokker, vi ser på barnevogner og stellebord og bestemødrene har en haug med strikke- og hekleprosjekter på gang. Jenta gymmer rundt i magen og vi gleder oss noe helt vanvittig til å treffe henne!


Translation: We have settled into our new apartment and are preparing for the next big chapter of our lives - our little baby girl is expected around Christmas and we are very excited.

5 kommentarer:

  1. Så fint dere har fått det!

    Det er så mye fint i vente, redebygging og all spenningen på hvem den lille magebeboeren er :D

    SvarSlett
  2. Å, for en fin leilighet! Elsker høye tak, panelvegger og respatexbord <3
    Og gratulerer med den lille som er på vei!

    SvarSlett
  3. For noen fine nyheter! Like fint som lyset i den nye leiligheten deres. Nei vent, enda finere og enda mer magisk.

    SvarSlett
  4. Ååå, dette er så superkoslig! Hørte nyhetene tidligere i sommer, og det er bare herlig! Håper formen er bra, dere har mye glede i vente!
    Totta

    SvarSlett
  5. Åh, dette høres jo helt fantastisk fint ut! Gratulerer med den lille i magen, og leiligheten deres ser veldig, veldig fin ut :)

    SvarSlett