onsdag 7. mai 2014

Sørlandsgrams

Den siste tida har vi vært mye på Sørlandet, i påska var vi hjemme i Froland og 1. mai-helga tilbragte vi på hytta ved Lillesand.

instagram12
Det er så stille og rolig å våkne hjemme i Froland. Vi var ute i skogen nesten hver dag.

instagram13
På palmesøndag var hele familien på skogstur sammen med mormor og Lissie. Vi gikk over en mil, blant annet opp til Skifjell, kjempefin tur!

instagram14
Vi var en tur i Dyreparken og tok tømmerrenna, og på nok en tur med mormor. På bildet er vi i ferd med å krysse en beverdam, litt av et eventyr...

instagram15
Hytta er fredelig og stille, og ikke minst himla koselig. Det var for det meste strålende sol, men litt kaldt til tider.

instagram16
Jeg plukka masse fine vårblomster og vi spiste gode måltider nede ved vannet.

instagram17
Siste kvelden var det litt grått vær og vi gikk en fin tur. Gleder oss til å komme tilbake en uke i juli, forhåpentligvis 10-15 grader varmere!

Følg meg gjerne på instagram, brukernavn @ingerkristine!


Translation: We've spent a lot of time in the South of Norway, where i grew up, lately. When we were home for Easter we went hiking a lot, and enjoyed the silence and calm of the countryside. Last weekend we visited my family's cabin near Lillesand. We had beautiful weather and spent most of our time outside, eating good food, hiking and just relaxing. Can't wait till we go back in July! My instagram username is @ingerkristine, go ahead and follow me!

2 kommentarer:

  1. Så fine bilder å drømme seg bort i. Elsker skogen og innsjøer <3

    SvarSlett
  2. Så mange fine bilder, føler vi få se favorittstedene dine =)

    SvarSlett