tirsdag 1. april 2014

Lillehammer

Lillehammer
Lillehammer
I helga dro vi til Lillehammer, blant annet for å feire at vi har kjøpt oss ny leilighet! Vi ankom seint fredag kveld og endte opp på Nikkers, med Kongevegg og Lillyhammer-bakgrunn. Etterpå gikk vi på hotellet og hang i baren ved siden av Øystein Sunde og Eldar Vågan.

Lillehammer
Lillehammer
Lillehammer
Lørdag var vi oppe tidlig og gikk oss en lang tur i vårsola. Etterpå dro vi til byen og kjøpte oss en del morsomme småting på brukthandel og plater på torget. Så tok vi årets første utepils, ikke verst!

Lillehammer
Lillehammer
Før vi kjørte hjem på søndag dro vi opp og så på hoppbakken. Vi gikk opp tusen trappetrinn og jeg var livredd. Jeg har aldri hatt høydeskrekk, men jeg er visst ganske redd for å miste balansen og slå meg. Var rimelig glad da vi var nede på bakken igjen. Etterpå kjørte vi tilbake til Oslo, med en liten detour innom Hamar. Det var en sabla koselig liten ferie!


Translation: Last weekend we went to visit Lillehammer, a cozy town a couple of hours North of Oslo, where the 1994 winter olympics were held. We ate a lot of good food, had our first ourdoor beer of the season (which is a huge deal in Norway), did some thrift shopping and visited the Olympic Ski Jump. Great spring weekend!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar