lørdag 1. mars 2014

Best Tuesday ever.

nyc
nyc
nyc
Tirsdagen stod vi opp minst like tidlig som alle de andre dagene, og spiste deilig frokost på The Bowery Diner. Vi tok turen opp til Midtown for å shoppe litt siden butikkene åpner en del tidligere oppi turisttråkket. Etter å ha gjort noen superkjøp og lagt fra oss på hotellet fant vi ut at vi skulle gå en tur over Brooklyn Bridge.

nyc
nyc
nyc
Vi spaserte gjennom Little Italy/Chinatown og spiste himla god dim sum på Excellent Dumpling House hvor det var litt for hektisk til å ta bilder.

nyc
nyc
nyc
Broa var der den pleier å være, og den blå himmelen kom fram akkurat når vi begynte å gå over. Perfekt.

nyc
nyc
nyc
Vi vandret rundt i Brooklyn Heights og så på Manhattan fra promenaden.

nyc
nyc
nyc
Ettersom det fortsatt var ganske tidlig, bestemte vi oss for å gå ned til Carroll Gardens, en del av Brooklyn jeg aldri har vært i, men hørt masse fint om. Og visst var det fint! Gleder meg til å komme tilbake på en varmere årstid. Vi kikka i noen søte butikker, tok oss en kaffe og et par drinks og hoppa på subwayen tilbake til Manhattan.

nyc
nyc
På kvelden spiste vi deilig middag (date night special - treretters middag og en flaske vin for 70 dollar!) på Fatta Cuckoo, men jeg var så sulten (og etterpå så mett) at jeg glemte å ta bilder. Endte opp med en bjørnebærdrink på Schiller's før vi rusla hjem til hotellet og var i seng før klokka slo elleve.

6 kommentarer:

 1. Mistet internettet mens jeg skrev, så her kommer kommentaren min en gang til.
  Min drøm: å oppleve New York med deg som reiseguide. Synes Solheim Tours burde satse på deg som kul type i NYC, jeg er lett med! :-)

  SvarSlett
 2. Herlighet, dette så veldig koselig ut! Vil så reise selv nå.

  SvarSlett
 3. Høres så herlig ut! Hvilken tid synes du er best å være i NY i? Og vi må få se noen av de godt kjøpene du har gjort der borte, kan jo ikke være få =)

  SvarSlett
 4. sv: såå enig, hurra for mars!

  Herlige bilder, de gjør meg nysgjerrig på New York! Håper å se byen i virkeligheten en gang, altså. New York om våren høres veldig bra ut :D

  SvarSlett
 5. Årh, nå savner jeg N.Y veldig. Håper du har det fint.

  SvarSlett
 6. Selv om det gjør litt "vondt" å se på disse NY bildene, synes jeg at bloggen din er så fin, og derfor får du en liten bloggpris. Se min blogg for mer.

  SvarSlett