søndag 23. februar 2014

Helg i New York

Vi ankom Sohotel i New York seint fredag kveld, og siden kofferten min visstnok stod igjen på Gardermoen, måtte vi rett ut og kjøpe tannbørste, maskara og undertøy. Det var Valentines day og Empire State Building lyste rødt og rosa men vi var utslitte og var i seng før klokka slo 12.

New York
New York
New York
New York
Neste morgen var vi oppe før klokka seks, og la ut på en strabasiøs (og iskald) ferd i et morgenstille Lower East Side før vi fant en åpen diner på Avenue A.

New York
New York
New York
New York
Siden kofferten min ikke skulle komme før søndag kveld, måtte vi ut og handle med én gang. Etter å ha fått på meg rene klær, dro vi til Williamsburg på Brooklyn Flea. Vi spiste brunch på Sweetwater og skulle en tur innom Brooklyn Brewery, men til tross for snøstormen var det en hundre meter lang kø utenfor, så vi droppa det. Om kvelden var vi ute og spiste middag, men holdt på å sovne ved bordet så vi dro hjem og la oss før klokka var ti.

New York
New York
New York
New York
Søndag morgen var vi oppe før sola igjen, og dro til West Village for å spise frokost. Etterpå gikk vi oss en tur opp en iskald High Line. Så var vi på loppemarked i Chelsea før vi shoppet litt på 6th avenue.

New York
New York
New York
New York
New York
New York
Om kvelden gikk vi ut og traff Kathleen, spiste tacos på El Camion, drakk vulkandrink på Otto's Shrunken Head, hørte jazz på Rue B og endte kvelden med Rolling Rock og fotoboks på Vazacs Horseshoe Bar.

3 kommentarer:

  1. Åååh! Lengter tilbake til New York! Vi var i London samme helgen - var i seng før 10 på fredagen. Småbarnsforeldre på tur gitt! Ha!

    SvarSlett
  2. Bileta dine ser akkurat ut slik som eg trur New York ser ut og føles. Fekk i alle fall berre endå meir lyst til å reise etter å ha sett bileta dine!

    SvarSlett