onsdag 30. januar 2013

Valdreslørdag

Forrige helg dro vi til Valdres på hyttetur. Jeg hadde mannet meg opp til den store lørdagen i ukesvis, jeg har nemlig ikke gått (langt) på ski siden påskeleir på Hovden i 1998, og jeg var ikke spesielt flink til det da heller! Teknikken min går ut på å sette seg ned i alle svinger og slenge meg i snøen hvis det går for fort. Heldigvis fikk jeg smørefrie ski til jul for et par-tre år siden, og endelig fikk jeg bruk for dem.

Valdres
Valdres
Valdres
Før avreise var vi ved himla godt mot, og endelig fikk jeg tatt klistremerket av undersiden av skia mine..

Valdres
Valdres
Tok ikke så mange bilder underveis, men disse er tatt da vi var kommet halvveis og skulle snu, og jeg var noe skeptisk til tanken på å gå dobbelt så langt som vi allerede hadde gått, mulig jeg felte en liten frustrasjonståre i skjul. Heldigvis gikk det ganske greit, og jeg overlevde med æren i behold og bare ett ufrivillig fall.

Valdres
Valdres
Valdres
Valdres
Valdres
Valdres
Valdres
Om kvelden spiste vi Jamie-kylling med ovnsbakte grønnsaker og potetmos før vi koste oss med Grand Prix, sjokoladefondanter og mange runder Bezzerwizzer, alt i alt oppskriften på den perfekte hyttetur!

7 kommentarer:

 1. Dette så skikkelig koselig ut! Ønsker deg en finfin onsdag!

  SV: Ja, ikke sant! ♡ Jeg kan nesten ikke vente med å se hva 2013 har å bringe!

  SvarSlett
 2. Hyttetur er kos på mange måter, men jeg og typen er ingen skifarere så da blir det litt annet:P Kan gå langt på tur da hehe. Om kvelden smaker maten magisk, og så brettspill og kos.

  SvarSlett
 3. Dette hørtes jo suåperkoselig ut!

  SvarSlett
 4. Så koselig!
  Selv har jeg gått omtrent femti mil på ski tilsammen i år, hihi :)

  SvarSlett
 5. Åh, nå gleder jeg meg enda mer til mai når jeg kommer meg på hytta selv. INgenting er som å glemme tid og sted på hytta.

  SvarSlett
 6. Fekk nesten litt påske-kjensle, sikkert fordi me alltid er på hytta i påsken. Herleg!

  SvarSlett