tirsdag 31. juli 2012

Officially Bushwick immersed

På lørdag arrangerte Brooklyn Brewery, i samarbeid med nettstedet Brooklyn Based, the Total Bushwick Immersion. Mary var i byen, og vi troppet opp klokka tolv på formiddagen for å få immersion-kortene våre, som ga oss et kart over ulike kafeer og barer i området, og en oversikt over hvilke deals vi kunne få oss. Det gikk hovedsaklig ut på å få gratis smaksprøver fra Brooklyn Brewery, men også billig mat og kaffe for å få oss til å besøke flest mulig steder. Vi vandret rundt dagen lang og fikk besøkt nesten hvert eneste sted på lista, et høydepunkt var en Eggs Benedict-burger til brunch, og den digre Local One-flaska vi fikk på kjøpet. 

newyork122
newyork123
newyork124
newyork125
newyork126
newyork127
newyork128
newyork129
newyork130
newyork131
newyork132
newyork134

Jeg har bodd her nå i over en måned, men hadde ikke vært innom noen av stedene vi besøkte, så det var kjempegøy å bli litt bedre kjent i nabolaget. Det er veldig spesielt hvordan man går i en gate hvor alle butikkskilt er på spansk, det spilles søramerikansk musikk og snakkes spansk overalt (slik det hovedsaklig er i Bushwick), så går man rundt et hjørne i nærheten av L-toget, og så er alle plutselig hvite og har skjegg og vest. Vet ikke helt om jeg liker det, det er både litt kult og litt frustrerende samtidig. Skjønner ikke at folk alltid må klumpe seg sammen sånn, men slik er det vel overalt. Uansett, alle stedene vi besøkte var kjempefine, de fleste vi snakket med var veldig greie (bortsett fra de som syns de selv var aaaaltfor kule), og vi brukte kanskje tjue dollar totalt, hele dagen! Win!

Her er en oversikt over stedene vi besøkte, i tilfelle du skal innom Bushwick en gang, anbefaler ALLE:

1 kommentar:

  1. Så masse flotte bilder, får så lyst til å reise igjen. En uke i NY var ikke nok, man rakk ikke å se så mye mer en manhattan...

    SvarSlett