mandag 2. januar 2012

Godt nytt år!

Nyttårsaften er ofte et himla mas. Det er ufattelig vanskelig å finne på noe som er gøy nok til at det skal bli en kveld som skiller seg ut fra andre, og man (jeg) ender ofte opp med å bli sabla skuffa. Gleden var stor da Anlaug & co åpnet dørene for sine tre single venninner og det ble faktisk en ganske uforglemmelig aften.

Nyttårsaften
Nyttårsaften
Nyttårsaften
Vi hadde med en liten gutt som for første gang i livet sitt fikk lov til å være oppe så lenge han ville. Himla spennende! I tillegg trakk han ned aldersgjennomsnittet til pene 26,1 år. 

Nyttårsaften
Nyttårsaften
Nyttårsaften
Nyttårsaften
Tapas på menyen er en sikker vinner. Vi hadde kjempegod hjemmelaget is til dessert, men den var borte da jeg kom på at jeg burde ha tatt bilde.

Nyttårsaften
Nyttårsaften
Nyttårsaften
Nyttårsaften
Nyttårsaften
Litt før tolv bar det ut for å hilse det nye året velkommen, og noen fikk oppleve nyttårsfyrverkeri for første gang!

Nyttårsaften
Nyttårsaften
Nyttårsaften
Da vi kom inn var det natta for noen, mens de over 30 lekte gjett hvem (eller hva nå den leken heter) til klokka plutselig var fire. Elin og jeg ble enige om at 2012 skal bli et tusen ganger bedre år enn 2011, ikke at det skal så mye til. 

Jeg har laget meg noen nyttårsforsetter, men de skal jeg komme tilbake til. Må innrømme at jeg har brutt ett av dem allerede. Nå er jeg endelig tilbake i Oslo og nyter de siste par-tre timene av ferien før jeg begynner å jobbe igjen i morgen. Godt nytt år alle sammen, dette blir bra!
Translation: I celebrated New Year's Eve with some of my best friends. We had tapas, ice cream, fireworks and games, a perfect way to start 2012. Now I'm back in Oslo, starting work again tomorrow, and excited for what this new year will bring! Happy new year everyone!

6 kommentarer:

 1. Det så ut som en fin feiring som kunne leve opp til forventningene! Jeg hadde også med meg kameraet ut da klokken var slagen, men fikk underlig nok ikke halvparten så klare bilder som deg ;)

  Riktig godt nyttår! Måtte 2012 bli knall :)

  SvarSlett
 2. Helt enig med deg! Jeg gir ofte blaffen fordi jeg egentlig ikke har noe å gjøre. Bestis å jeg har de siste åra bare sittet å sett filmene på tv og egentlig glemt av hvilken dag det er. Men dette så skikkelig koselig ut da, og superfine bilder. Sånt blir man glad av=) Jeg kunne godt vært med der, digger nemlig tapas og den der kortskalleleken. Har forresten lagt deg til på bloglovin.

  sv - hehe da har du to valg. Send de til meg eller sett deg et lite nyttårsforsett om at du skal prøve ut to av de ubruke øyenskyggene i måneden. Og del gjerne forsøkene eller spør om tips her på bloggen;) Å den frokosten høres forresten supergod ut! Jeg bruker avokado mest sammen med ost, skinke og en hau med grønnsaker hehe

  SvarSlett
 3. Åh, for en fin måte å tilbringe den siste dagen i året på!

  Siri Hustvedt er fantastisk <3

  SvarSlett
 4. Så bra at det ble en koselig kveld, jeg synes det er litt viktig å få en fin avslutning på året! Fine bilder - maten så skikkelig god ut, og stjerneskudd er blant mine personlige favoritter, hoho. Riktig godt nytt år!

  SvarSlett
 5. Å, herleg nyttårsstemning og god stemning :) Godt nytt år!

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelig kommentar inne hos meg :D

  Så masse fine bilder på bloggen din. Jeg kommer definitivt tilbake :)

  SvarSlett