fredag 30. desember 2011

Årskavalkaden, del 3

Oslo
Familien Fryd
Full Irish breakfast
Harp
Ring of Kerry
Dingle
Hyttetur
Søndag
Søndag
August: Etter under en uke på norsk jord, og en snarvisitt innom rosekledte Oslo, vendte jeg tilbake til utlandet. Denne gangen i anledning vår første familietur på 12 år, til den grønne øya! I en liten leiebil kjørte vi rundt og opplevde fantastisk natur og koselige mennesker! Etter turen var jeg hjemme i en ukes tid og hang med Torunn og Chris. Til slutt var jeg veldig fornøyd med å være tilbake i leiligheten min i Oslo. Jeg begynte å jobbe på gamlejobben igjen og var utrolig fornøyd med avgjørelsen om å vende tilbake. Jeg var syk resten av måneden, så gjorde ikke så mye mer enn å jobbe og sove.

Muskatt
Valg
Opera
Tryllefløyten
Dekket bord
Søndagsmarked
Mamma på loppis
Tilt
September: Ny (gammel) jobb betyr nye (gamle) oppgaver. Jeg jobbet ti timer om dagen, minst, og var på mange korøvelser. Jeg stemte selvsagt ved stortingsvalget. Mamma var på besøk i en uke og vi gjorde byens bruktmarkeder utrygge. Vi besøkte den nye operaen for første gang og brødrene og jeg lagde i stand en heidundrende 50årsmiddag. Lars Petter var innom Oslo og vi spiste biff og spilte shuffleboard til langt på natt.

Brick Lane
Brick Lane
Square
Kids
Oktober: Endelig var det høstferie og jeg dro på besøk til Ragnhild i London. Elin bodde på kottet og holdt meg med selskap. Bestefar ble syk og jeg var hjemme flere helger på rad. Jeg fylte 30 år men tenkte ikke så mye over det ut fra omstendighetene.

.
Hyttetur
November, del 1: Jeg opplevde for første gang å miste et nært familiemedlem. Alle andre ting syntes ganske uviktige. Tenk så heldig jeg er som har fått ha en så snill og god bestefar i tretti år!

Translation: Had an eventful August with a family vacation to Ireland, starting work again at my old job. September was spent mostly working with visits from my mom and uncle and a lot of choir. I went to London in October, and turned 30 years old. In November my beloved grandfather passed away.

2 kommentarer:

 1. Oi så mange fine bilder du tar da! Veldig greit med en sånn oppsummering om man skal starte å lese en ny blogg ;) Hvor er det du jobber? Huff trist å lese om bestefaren din! Kondolerer. Tenker det ble en spesiell jul uten. Ta vare på minnene og koselige stunder! Jeg mista to bestemødre, ei ung tante og et alt for ungt søskenbarn på to år, så har prøvd å jobba meg oppover igjen i år. sv - jeg skriver om spesialpedagogens rolle i forhold til tidlig intervensjonsprosesser! Hva med deg? Liker beskrivelsen av deg hehe. Tips til avokhadobruk!!

  SvarSlett
 2. Det å miste noen som står en nær gjør virkelig at man får nye perspektiver på ting, og jeg kondolerer så masse med din bestefar!

  Selv mistet jeg hele tre personer som sto meg nær i 2011, hvor av én ble funnet på nyttårsaften under tragiske omstendigheter. Vi vet fortsatt ikke hva som skjedde, men må starte det nye året med å begrave en av våre nærmeste som var så alt, så alt for ung. Slike opplevelser fører med seg så mange tanker, redsler og sinne, og man trenger tid til å fordøye det hele. For min del gir det meg en støyt med tanke på å ta vare på de som er meg nær, og å vise at man er glade i hverandre. Er det dermed noe jeg skal være bedre på i år må det være å bry meg!

  Jeg kan jo starte med å si at jeg setter veldig stor pris på bloggen din og måten du skriver og tar bilder på. Du virker som et sprudlende, livlig og morsomt vesen!

  Klemmer fra Fransen

  SvarSlett