lørdag 24. september 2011

selv om det regner

Den siste dagen mamma var i byen skulle vi ut og gjøre søndagsaktiviteter, selv om det pøsregnet. Overgangsperioden mellom sommer og høst kan ofte være klesmessig veldig problematisk, og jeg hadde kledd meg i altfor tynne klær. I tillegg fikk jeg bekreftet én gang for alle at paraplyen min fra H&M er noe himla drit og kan ikke stoles på som en trofast følgesvenn gjennom Oslohøsten. Gjennomblaute sko, sammenbitte tenner og vrengt paraply til tross, hadde vi en svært så hyggelig søndag i byen.

Gravlunden
Gravlunden
Gravlunden
En tur innom Vår Frelsers gravlund er obligatorisk for enhver Osloturist. 

Damstredet
Damstredet er Oslos koseligste gate og jeg hadde (kanskje) (nesten) gitt bort et mindre viktig indre organ for å få et hus der.

Søndagsmarked
Søndagsmarked
Søndagsmarked
Ingen søndag i Oslo er komplett uten et besøk på markedet på Blå (En påstand som det ikke er spesielt mye hold i da det var mitt andre besøk på markedet siden jeg flytta til Oslo i 2004... Koselig er det uansett!).

Norwegian America Line
Vi tok oss også en tur innom markedet i Birkelunden, men bodene holdt på å blåse vekk, og etter å ha stått i fem minutter og holdt i en presenning gadd vi ikke mer.

Parkteatret
Parkteatret
Vi tok oss heller en kaffe på Parkteateret, og så stakk jeg og møtte Heidi og Annette og spiste lunch på Delicatessen mens mamma hadde en liten personlig krise som involverte 1 stk savnet lommebok som heldigvis etterhvert kom til rette igjen.

Hos tante Elin
Elin
Hos tante Elin
Om kvelden spiste vi middag hos tante Elin. Da hadde jeg kledd på meg flere ekstra lag med klær og avsluttet dagen spesielt god og varm. Og alle var enige om at det hadde vært en fin dag.Translation: The last day of my mom's visit was spent doing typical Oslo stuff like walking outside in the rain, visiting graves of famous people, a few markets & drinking coffee. The day ended nice and warm with dinner at my aunt Elin's house. A good day!

2 kommentarer:

  1. Takk for ei superfin og opplevelsesfylt uke!!!
    Klem

    SvarSlett
  2. Så koselig med slike søndager! Jeg bodde selv i Oslo i nærmere to år, men har fortsett til gjengjeld å besøk noen av disse stedene! Tenke seg til :)

    SvarSlett