I anledning denne festlige høytiden følte jeg et sterkt behov for en meksikanskinspirert middag! Resultatet ble en slags pilaff med masse godsaker i.

Det ble kjempegodt! Først og fremst må du ha ris - gjerne fra i går. Jeg kokte en fullkornsris boil in bag, og lot den stå i et par timer. Så kan du jo ha oppi alt du vil ha, jeg hadde tomat, vårløk, mais, black beans (fant på grønnsaksbutikken på Helsfyr) som du skyller godt, og koriander. Jeg hadde oppi saften fra en lime og en del salt. Smaken ble supergod, det eneste som manglet var avocado og kanskje litt chili. Hadde jeg hatt poblano chili hadde jeg hatt det i! Vet noen om det er mulig å få tak i det i Oslo?
Uansett, det ble kjempegodt. Jeg lagde noen kyllingkjøttboller med tacokrydder og hvitløk til, og rømme på siden, et perfekt måltid!
Oi, dette skal jeg lage!!!
SvarSlett