tirsdag 16. juni 2015

Våren

Plutselig var våren forbi. Dagene går i ett når man er i permisjon, det skjer så mye og så lite på samme tid, men hvor i huleste blir tida av? Det er under to måneder til jeg skal begynne å jobbe igjen, og jeg begynner å forberede meg mentalt. Men før det venter en lang, fin sommer, Andreas første. Hun er så blid, så pratsom, hun roterer og ruller seg rundt, hun følger med, hun spiser allverdens med frukt og grønt og er så nysgjerrig, så sosial og så himla himla fin. 

instagram47
Vi våkner mellom 04 og 05 hver morgen, og det er så tungt, men hun er så glad for å se oss så det er jo ikke så farlig å stå opp så tidlig likevel så lenge man får seg en kaffekopp eller tre og legger seg tidlig nok om kvelden. Vi har bestemt oss for å ikke legge ut så mange bilder av henne på internett, men mobil og kamera er hovedsakelig fulle av bilder av henne likevel, så det blir ikke allverdens å legge ut, her er i hvert fall noe av det vi har bedrevet i det siste. 

instagram48
Rundt påsketider var vi på en liten hyttetur på Skeikampen, og et par turer til Froland.

instagram49
Jeg trilla rundt i Oslo i timesvis hver dag og så opp opp opp.

instagram50
Vi spiste diverse greier med spisepinner.

1
2
17. mai feira vi i Oslo. Litt kaldt.

3
instagram51
Vi var i Froland igjen og fiska og gikk turer.

instagram52
Jeg og Andrea slang mye i Osloparker, spesielt den botaniske.

instagram53
instagram54
Andrea ble seks måneder gammel og vi hadde et lite selskap.

instagram55
På fredag drar vi av gårde på sommerferie i tre uker. Andreas første utenlandsreise og vår første flytur med baby. Mye spennende i vente, jeg skal prøve å ta en del bloggvennlige bilder, men følg meg gjerne på instagram, @ingerkristine.


2 kommentarer:

  1. Du har et herlig liv! Sykt at det har gått så fort dette året da =) Oi, tre uker første gang var modig synes jeg, men også veldig lurt. Ha har dere jo god tid på å bli vant til alt det nye og bare nyte det mer og mer sikkert. Hvor drar dere?

    SvarSlett
  2. Oj, nå var det lenge siden jeg hadde vært innom bloggen din. Gratulerer så mye med den lille! For en fin vår dere ser ut til å ha hatt. Og god sommer :)

    SvarSlett