lørdag 19. juli 2014

Sommerferien så langt

Fire uker av lærerferien min har gått, og mye har skjedd den siste måneden. 23. juni tok vi over den nye leiligheten, så de to første ukene av ferien var preget av flyttekaos og organisering. Har blitt ordentlig glad i å bo i Gamlebyen, så vi flyttet bare 200 meter opp i gata, det ble mange gåturer med trillekofferter og traller, opp og ned trapper. Når vi var ferdig innflyttet dro vi på ferie, først en uke sammen med Geirs familie i Wien, deretter en uke strandliv på Malta. Disse turene, og den nye leiligheten, skal selvsagt få egne blogginnlegg etter hvert, men så lenge får dere instagramhøydepunktene fra sommerferien så langt. 

instagram18
Ferien startet med god frokost og en liten tur til Froland. Ingenting slår solnedgang på Solheim.

instagram19
Mamma ble med tilbake til Oslo for å hjelpe med flytting, midt i det hele potta vi om kaktuser og vips var den gamle leiligheten ferdigvaska. Rimelig nostalgisk å forlate mitt hjem de siste fem åra, men den nye leiligheten er helt fantastisk!

instagram20
Spiste frokost ved vårt nye (gamle) kjøkkenbord, og nøt det fantastiske morgenlyset i den nye stua.

instagram21
I parken fant vi en pølseboks. Vi spiste lunch på en fantastisk dekorert 50-tallscafé.

instagram22
Den fine Secession-bygningen i Wien & maneter på akvariet.

instagram23
Plutselig var vi i vannkanten på Malta.

instagram25
Vi tok selfies og spiste middag i solnedgangen.

instagram26
En dag tok vi en tur til vakre Valletta. Vi badet hver dag, i lunkent vann og strålende sol!

instagram27
Vi droppa middagen på Seaspray restaurant, men avsluttet turen med et ekstra døgn i Wien og lunch på fantastiske r'amien.

Resten av sommerferien skal tilbringes i Norge, både i Oslo, på hytta i Lillesand og hjemme i Froland. Følg meg gjerne på instagram, @ingerkristine. 


2 kommentarer:

  1. Dette så ut som en fantastisk fin sommerferie. Og tenk å ha så lang lærerferie...har alltid vært litt misunnelig på den. :)

    SvarSlett
  2. Jeg gruer meg til å flytte en gang, men det det er jo så godt når alt er ordna og klart. Blir desverre ikke rett oppi gata sånn som dere da. Hihi vennene mine som har flytta inn under oss skaffa seg samme bordet denne uka! Høres ut som du stoenyter ferien! Gleder meg til å se mer av leiligheta =)

    SvarSlett