tirsdag 27. mai 2014

17. mai-helg!

I 17. mai-helga dro vi til Froland igjen. Det var kjempefint å kjøre nedover på fredagen i strålende sol og minimalt med trafikk, Oslofolket hadde nok bestemt seg for å bli i byen.

17. mai
Da vi stod opp på lørdag hadde vi en lang og nydelig frokost med masse rødt, hvitt og blått.

17. mai
17. mai
17. mai
17. mai
Tore Andreas, Geir og jeg dro og hentet mormor, og så gikk vi langt innover i skauen til Marskjennene hvor vi fiska, spiste og solte oss i timesvis (vi stod på samme side av vannet hele tida, så alle ble solbrent på høyre side!). Det var ikke mye fisk å få, men heldigvis fikk alle en hver. Det var bare et par av dem som var store nok til å spise, og de fikk mormor med seg hjem. 

17. mai
Hele dagen var det strålende sol og rødt, hvitt og blått overalt.

17. mai
17. mai
17. mai
Mamma hadde plukket konvaller og bakt deilig 17. mai-blødekage.

17. mai
17. mai
Farmor og farfar var jetlagged etter flere uker i USA, men formen og humøret var på topp!

17. mai
17. mai
17. mai
17. mai
Søndag gikk vi oss en tur rundt Solheimvannet, grilla pølser på bål ved hytta og fiska masse igjen. Bilturen tilbake til Oslo på kvelden gikk minst like raskt som veien bort. En fantastisk fin og rolig 17. mai-feiring!


Translation: We went to my parents' house in Froland last weekend to celebrate Norway's constitution day. We had an amazing breakfast, went fishing with my brother and grandmother, had delicious Norway cake & my other grandparents came to visit. The day after we spent outside, hiking, fishing and grilling hot dogs on an open fire. Lovely weekend!

2 kommentarer:

  1. Herlig og avslappende med det beste og de beste!

    SvarSlett
  2. Det er så helt fantastisk herlig og koselig ut!

    SvarSlett