onsdag 28. august 2013

Fredag, lørdag, søndag, mandag

new york
new york
new york
En solskinnsfredag tok vi subwayen til Coney Island. Vi vandret langs boardwalken, tok en tur i det berømte pariserhjulet (not for the faint of heart, rimelig gammelt og falleferdig..), spiste pølser på Nathan's famous hot dogs og solte oss på stranda. Geir badet til og med! Det var altfor lang kø på akvariet, så vi droppet det i år. Noe må vi jo ha igjen til neste års tur også...

new york
new york
Lørdagen tok vi East River Ferry til LIC Flea i Long Island City, Queens. De hadde et lite og merkelig utvalg, men jeg spiste nok sommerens beste salat der.

new york
new york
new york
Etter loppemarkedet gikk vi bort til 5Pointz, en svær fabrikkbygning full av grafitti, med stadig nye verk som blir tilført. Vi fikk ikke gå inn, men det var masse å se på utenfor.

new york
new york
Om kvelden gikk vi ut i Williamsburg, jeg spilte skytespill og etterpå møtte vi Kathleen og noen av vennene hennes (hovedsaklig har jeg med det siste bildet for å bevise at ja, jeg var faktisk brun på et tidspunkt i sommer!!).

new york
Søndagen var vi på en fem timer lang (!) hip hop-konsert i Central Park. Det regnet litt men det var himla moro å se på folk, og noe av musikken var ikke så verst..

new york
Mandag gikk vi over Brooklyn Bridge sammen med alle turistene. Også trente vi på SoulCycle sammen med Kelly Ripa men det tok vi ikke bilde av altså.


Kameraet mitt er fortsatt ikke reparert, så dere får nøye dere med noen flere sommerinnlegg enn så lenge...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar