tirsdag 16. april 2013

Trondheimlørdag v. 3.0

Forrige helg dro TA, Line og jeg til Trondheim igjen for å besøke Andreas. Det var tredje gangen i år, så nå er det visst blitt tradisjon. I fjor tok vi toget opp, noe som ikke fristet til gjentakelse, så vi satset på SAS fredags ettermiddag, og hadde en kjempefin reise. Stusser litt på at man ikke trenger å vise legitimasjon ved innenlandsreiser, men strengt tatt gjør man jo ikke det på bussen og toget heller. Fredagskvelden bestilte vi pizza og mimret om gamle dager. Lørdag sov vi lenge og spiste god frokost før vi tok bussen inn til byen.

Trondheim
Trondheim
Trondheim
Trondheim
Første stopp var Nidarosdomen, vi rakk akkurat innom en tur før de stengte for dagen. Gleder meg til å synge der med Oslo Voices til høsten!

Trondheim
Trondheim
Trondheim
Vi tok turen over lykkens portal til Bakklandet, som var spesielt nydelig på årets første ordentlige vårdag.

Trondheim
Trondheim
Trondheim
Tradisjonen tro endte vi opp på Solsiden hvor vi koste oss i flere timer med god drikke og nydelig lunch, det var så varmt i sola at vi kunne ta av oss jakka!

Trondheim
Trondheim
Line og jeg vandret rundt litt på egenhånd og fikk kjøpt oss hvert vårt vårplagg, suksess!

Trondheim
Trondheim
Trondheim
Trondheim
Trondheim
Trondheim
Vi toppa av lørdagen med et besøk på Pair-a-dice diner hvor jeg følte meg veldig hjemme, i tillegg til at de hadde en helt vanvittig bra burger, for ikke å snakke om milkshaken... Etterpå dro vi hjem til Andreas og snakka i timesvis før vi tok kvelden. Perfekt Trondheimshelg!

2 kommentarer:

  1. Mushroom madness burgeren på Pair-a-dice diner <3

    SvarSlett
  2. I helga hadde eg besøk frå Trondheim, og eg har så så lyst til å komme meg ein tur til Trondheim og besøke ho snarast mogeleg, det er alt for lenge sidan eg har vore i denne nydelege byen!

    SvarSlett