lørdag 14. juli 2012

A Coney kinda day

Ingen New York-sommer komplett uten et besøk til Coney Island! Sigrid hadde aldri opplevd denne verdenen, som er vanskelig å forklare før man faktisk kommer dit. Den drøyt timeslange subwayturen ned dit gir tid til refleksjoner og ofte en aldri så liten lur.

newyork38
newyork39
newyork40
Det er en stor og veldig fin strand på Coney Island, men ikke lov (eller tilrådelig ihvertfall) å bade, da kan man dra på Brighton Beach som bare er et par subwaystopp unna, sammen med alle de gamle russiske damene.

newyork41
newyork42
newyork37
Hvis man er opptatt av å spise sunt, må man ha meg seg niste til Coney Island, det sunneste vi fant var vel et Chicken Sandwich på Nathan's med 570 kalorier, så det er bare å gi seg hen til french fries og iskrem.

newyork43
newyork44
newyork45
Vi møtte Zoltar, han som gjør Tom Hanks voksen i Big, men etter å ha gitt han en dollar fikk vi bare en liten tirade om hvordan vi burde leve som om det var vår siste dag og hvis vi ville vite mer måtte vi gi en dollar til. Skuffende. Etterpå gikk vi på Coney Island side show og så en sinnsykt kjekk fyr hamre spiker opp i nesa si og en feiende flott puerto ricaner spille trekkspill mens han dansa på knust glass.

newyork46
newyork47
newyork48
newyork49
Heldigvis ville Sigrid bli med meg på akvarium som er noe av det gøyeste jeg vet. Denne sjøløva var veldig intelligent.

newyork50
newyork52
newyork51
newyork53
Etter å ha fått øyekontakt med en hai, reflektert litt over manetenes enfoldige liv og prøvd å finne ut om en musling har hale eller ei (seriøst, vi er jo bare 30 år gamle og har bare sett muslinger på tegnefilm før, men vi fant ut at det vi lurte på om var en musling nok var en bitteliten rokke med skjell på..), hadde vi fått nok og vente tilbake til Williamsburg.

newyork55
Kvelden ble avsluttet med et strålende besøk til Nitehawk Cinema - en fantastisk retro kino/restaurant hvor du bestiller mat før filmen setter i gang, får maten servert i løpet av filmen og rekker å betale før rulleteksten går. Vi var forøvrig fornøyde med å ha valgt To Rome With Love og ikke Prometheus, da sistnevnte ikke er spesielt appetittvekkende...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar