tirsdag 10. juli 2012

back in the city

På torsdag kom Sigrid, og til nå har vi vært flinke og varierte turister i ekstremvarmen. Det er gøy å tilbringe mer tid i Brooklyn enn jeg har gjort tidligere, og jeg begynner å bli bedre kjent i området.

newyork1
newyork2
newyork3
newyork5
newyork6
Torsdag kveld spiste vi litt thaimat og handlet litt grønnsaker og snacks, før vi dro til Brooklyn Bridge Park, hvor SyFy movies with a view viste E.T. Kjempegod stemning, deilig temperatur og vi hadde glemt hvor gøy E.T. egentlig var!

newyork7
newyork8
newyork9
newyork10
newyork11
Fredag ruslet vi bort til Williamsburg, hvor vi drakk Oslo Coffee & Blue Bottle Coffee, handlet fine klær og bøker, lo av frekk grafitti og spiste deilig lunch på Sweetwater!

newyork13
newyork14
newyork15
Om kvelden møtte vi Dimitrij og Arne Jørgen, og vennen deres Kiki. Vi hadde middag på La Palapa og drinker på takterassen deres før vi ved midnattstid dro opp til Chelsea Clearview Cinemas for endelig å få sett the Rocky Horror Picture Show. Det var en selsom opplevelse, noe var kjempemorsomt og noe var dødsteit, men absolutt veldig gøy å endelig ha gjort det!

newyork16
newyork17
newyork18
newyork19
Lørdag tok vi det maks med ro, spiste en deilig brunch på Market Table i West Village sammen med Kathleen. Etterpå bedrev vi litt vintageshopping og så Prometheus på kino ved Times Square, før vi avsluttet med middag på Hourglass Tavern i Midtown. 

Det er en utfordring å få sove om nettene i 30+ varmegrader, men det hjelper med vifte. Det hjalp heldigvis ikke Sigrid så mye den natta jeg hadde fått skrudd av strømmen til rommet hennes... Ellers kan jeg informere om at vi gikk forbi en bil som eksploderte i dag, akkurat som på film. To kvartal fra der jeg bor... Heldigvis forsikret Colin, romkameraten min, meg om at det ikke er dagligkost i området her, meget betryggende. Minner også om (mamma) at det var noen som ble skutt utenfor leiligheten min i Oslo så skumle ting skjer overalt hvor man ferdes... 

2 kommentarer:

  1. fineste byen! så utrolig hyggelig det ser ut som du har det!!

    SvarSlett
  2. Jeg tar d med ro, vennen, bare iblandet en LITEN porsjon bekymring!

    SvarSlett