lørdag 1. oktober 2011

Høstferie

Endelig er høstferien her. Jeg har jobbet mange lange dager og kvelder i det siste, så høstferien kom virkelig i grevens tid! Begynte ferien sterkt med fine folk, god drikke og guitar hero i går kveld, og fortsatte stilen i dag morges med et herremåltid av de sjeldne!

pannekakefrokost
Vi lagde the Pioneer Woman's Perfect Pancakes, og oh man oh man de var perfekte! Tre amerikanske table spoons med bakepulver! Oh-la-la!

IMG_4584
IMG_4595
Det var umulig å spise opp pannekake nr. 2.

IMG_4596
Elin trålet Oslo i over en time før hun fant aunt Jemima's maple syrup! Det var det verdt!

IMG_4597
Vi var enige om at det var en perfekt start på min siste måned i 20-åra.


gid hver morra var som denne
English Breakfast
Richmond
Camden Town
London Eye
I kveld hopper jeg på flyet til London! Jeg gleder meg til Ragnhild & Joe, til kaffe og gratisaviser på Tuben, til fine lille Richmond, til å tusle rundt aleine i akkurat de butikkene jeg selv vil gå i, til engelsk frokost og pints på puben, og til å slappe aaaaav! Sees om ei lita uke!

Translation: Started my fall break today with a lovely pancake breakfast. About to pack up my things and hit the road, I have a plane to catch - destination London!!!

2 kommentarer:

  1. Aaaaa, så herlig! London er stas!!! Kos deg masse på høstferie!
    Pannekakene så forresten veldig gode ut.

    SvarSlett
  2. Åh, guri, jeg ligger i senga og har ikke stått opp ennå etter en fuktig aften i går. Og GJETT om jeg fikk lyst på denne frokosten akkurat nå! Det så rett og slett helt fantastisk godt ut!

    SvarSlett