lørdag 20. august 2011

Kilkenny etc

Etter besøket på Trinity College dro vi ut til flyplassen igjen for å hente vår lille leiebil. Det var selvsagt mye tjo og hei involvert da pappa aldri hadde kjørt på venstre side før, men etter en stund kjørte vi avsted. Første stopp var Kilkenny, som ikke uttales med trykk på Kil, som vi alltid har trodd, det uttales akkurat som f.eks. Siv Jensen eller Jan Mayen (vi fant ut at vi klart foretrakk å bruke sistnevnte som eksempel). Mens pappa kjørte rundt i byen uten mål og mening gikk mamma, jeg og guttene rundt og kikka og klikka (med kamera altså).

Antiques
Antiques
Første stopp var antikkbutikken til Mr. Darcy. Mamma ble riktig så godt kjent med ham. Han eide butikken over gata også. Jeg kjøpte den fine kongetallerkenen som jeg viste i et innlegg for litt siden, og så stakk jeg ut på egenhånd litt.

Kilkenny
Kilkenny
Kilkenny
Kilkenny
Kilkenny
Kilkenny
Kilkenny
Kilkenny var absolutt den fineste byen vi var innom, og hadde ikke gjort noe av å hatt litt mer tid der! Neste gang!

Hello
Daddy-o
Breakfast at Lil's
Forbidden fruit
Mallow & Sam
Den natta bodde vi på en kjempekoselig Bed & Breakfast ut på landet ikke så langt unna Kilkenny. Vi fikk servert fantastisk mat og god kaffe, og ble kjent med hundene Mallow & Sam.

Neste stopp: Cashel


Translation: We had a short pit stop in lovely Kilkenny, doing some antique shopping and walking around the city. Spent the night at a cozy B&B in the countryside.

1 kommentar:

  1. Ja, Mr. Darcy var koselig! Og Kilkenny var topp, bare en finner parkering ;-)
    Tidlig morrahilsen fra Vancouver

    SvarSlett